Author Topic: Slow Site  (Read 21736 times)

Chris

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 7215
  • The Webmaster
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #15 on: September 15, 2009, 11:40:07 PM »
glad to hear!

If this happens again, and lasts for more then 5 minutes, can you send me a PM. I get those in my e-mail and can respond right away.

Thanks,

Chris

debbiec

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 4767
  • Site Admin
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #16 on: October 22, 2009, 10:46:51 PM »

Is anyone else finding the site slow again lately?

lostlinganer

  • Member
  • Posts: 3826
  • Silence, in the face of injustice is complicity wi
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #17 on: October 23, 2009, 10:51:56 AM »
just a bit lately debbiec, but I realize there are hundreds reading all the time.  However since last evening, there are major delays with the site loading and long wait when one clicks on anything.

solvy

  • Member
  • Posts: 1029
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #18 on: October 23, 2009, 01:56:33 PM »
Yes Deb, although it seems intermitent  it probably has to do with high usage as Lost says

debbiec

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 4767
  • Site Admin
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #19 on: October 23, 2009, 02:41:58 PM »

Hi solvy,

Good to see you back. It could be high usage. Seems to be getting worse and worse. Sometimes I can't even log on. Have you had that problem?

Chris

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 7215
  • The Webmaster
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #20 on: October 23, 2009, 04:49:53 PM »
No it's the site.... it is having hosting issues again. I'll get right on it. Very sorry about that. Thank you all for letting me know.

Chris

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 7215
  • The Webmaster
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #21 on: November 04, 2009, 11:36:58 PM »
I've sent antoher request to the host about the slow site. Has anyone seen an improvement.

debbiec

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 4767
  • Site Admin
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #22 on: November 04, 2009, 11:43:53 PM »

No, no improvement Chris. I can't even get in sometimes lately. Very slow and unresponsive a lot of the time.

Chris

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 7215
  • The Webmaster
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #23 on: November 04, 2009, 11:50:36 PM »
OK thanks. Either we'll get it foxed or moved. It is getting on my nerves too sometimes.

lostlinganer

  • Member
  • Posts: 3826
  • Silence, in the face of injustice is complicity wi
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #24 on: November 05, 2009, 10:38:15 AM »
 :o wooo.....this site is so slow today, it's almost stopped.  ...at least from my end!  Everything else on my server "Eastlink" is going top speed here on the East Coast.  So it must be this site's server.  Sometimes it won't even allow you getting on.  I got booted back twice tryng to do this "reply" just now.

Aside from this, it's been going great all along except for a few occassions on the weekend... it wouldn't give us access at all.

debbiec

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 4767
  • Site Admin
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #25 on: January 20, 2010, 02:38:29 PM »
I've been noticing again for the last few days that the site seems obnoxiously slow. At times I can't even log on. Very slow to respond once I do. Is anyone else finding that?

solvy

  • Member
  • Posts: 1029
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #26 on: January 22, 2010, 03:42:47 PM »
Yes, reallybad takes about 60 seconds to load ... more than obnoxious.


Chris

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 7215
  • The Webmaster
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #27 on: January 22, 2010, 04:15:05 PM »
Yeah me too.

OK new host for sure now. this is insane. sorry everyone.

debbiec

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 4767
  • Site Admin
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #28 on: August 12, 2010, 11:43:31 PM »

Has anyone else been experiencing trouble with the site for the last little while? I've been finding it slow and unresponsive at times. I've also had trouble logging on and off.

Concerned

  • Member
  • Posts: 3539
    • View Profile
Re: Slow Site
« Reply #29 on: August 13, 2010, 04:48:54 AM »
When submitting a thread or comment on a thread it is a bit slower. When responding to a PM message, you lose the message, or it sticks in limbo. It is better to copy your message, leave messages, come back and begin a new message, paste. Immediately send.  But that is a lot of work if the message is not that important, a person may just say, oh well.   PM's are not being sent to emails. Do Pm's go anywhere when you hit send?

But, then again, look what day it is...maybe it was just preparing.  lol